Popüler Aramalar:

2017 Video Reklam Eğilimleri: Daha İyi VR, AR Reklamları

  

 

Sanal gerçeklik (VR) ve artırılmış gerçeklik (AR) 2018'de patlayacak - kelimenin tam anlamıyla değil ama neredeyse ve reklam verenler fırsatı, özellikle de video ve mobilde değerlendirmeliler diye düşünüyoruz. VR'nin yeni yılın tercih edilen gerçekliği olmadığını söyleyebiliriz, ancak olasılıkları da keşfetmenin tam zamanı.

 

 

Video reklam verenleri için yapılması gereken ilk iş: Müdahaleci video reklamlarını düzeltin ve bunları hızlı bir şekilde düzeltin. Can sıkıcı reklamlar, doğal kullanıcı deneyimini yarıda keserek dijital reklamları mahvediyor. Kullanıcıları, masaüstü, tablet ve mobil cihazlarda yaygın olarak kullanılan reklam engelleme yazılımını uygulamaktan alıkoymak için etkileşimli, ilgi çekici (ve yalnızca daha iyi olan) reklamlar sunmalısınız.

 

VR ve AR, sizi ekranın sağ üst köşesindeki "X" işaretini çılgınca tıklatan reklamlardan uzaklaşmaya büyük ölçüde yardımcı olabilir. Bu yeni teknolojiler, bir ürünü sunarken zarif ve yaratıcı bir şekilde sunarak kullanıcıların ilgisini çekebilir, böylece hem içeriğin hem bağlamın kesintisiz bir şekilde harmanlanmasını sağlar.

 

VR ve AR'nin gösterişli olmasının yanı sıra, video reklamcılığında 2017'de bazı ciddi değişiklikler yaşanacak. Aslında, Cisco, internet trafiğinin% 80'inden fazlasının 2020 yılına kadar video trafiği olacağını ve buna paralel olarak dijital videoya olan ilginin artması ve rekor düzeylerde tahmin edilen Tüketimle, video reklam harcamalarının roket hızıyla artması gerektiğini öngörüyor.

 

Video reklamcılık genel görünümü gelişmeye devam ederken, yeni biçimler ve ortaya çıkan platformlar sürekli olarak kendi istikametini ayarlıyor. Dijital reklam verenler için, video reklam dünyasındaki eğilimleri anlamak, 2017'de büyük kazançlar ve faydalar getirebilir. 

 

 

Hey, Sosyal Medyacı!

 

İnsanlar sosyal medyada çok fazla zaman harcadıkları için sosyal ağlar video reklam bütçelerini tüketmeye devam ediyor, konsept gayet basit değil mi? 2016 Amerika başkanlığı seçimi, çok daha fazla tüketicinin haber ve bilgi edinmek için sosyal ağlara başvurduğunu ortaya koyması açısından bunu kusursuz bir şekilde göstermektedir. Ayrıca, sosyal medya yoluyla tüketilen içeriğin büyük bir kısmı video biçiminde ve marketing uzmanları buna dikkat çekmişlerdir. Video reklamlar izleyicilerle duygusal bir bağlantı kurar ve marka bilinirliğini etkileyici bir biçimde genişletir.

 

Facebook şimdilik sosyal video reklamlarının kralı, ancak Twitter ve Pinterest yeni ve dinamik video deneyimleri eklemek için sundukları hizmetleri artıyor. Facebook Live gibi canlı yayın hizmetleri, gerçek zamanlı akış reklamlarıyla sosyal videonun büyümesine katkı sağlamaya devam edecektir.

 

Dizüstü Bilgisayarınızı Kapatın, Telefonu Elinize Alın!

 

Geliştiriciler, reklam verenler ve pazarlamacılar, mobil kullanımın hızla büyümekte olduğunu bildiklerinden, mobil uygulama ve reklam oluşturma uyumluluğunu öncelikleri haline getirmektedir. Güncellemeler, Google tarafından mobil formatları daha hızlı ve etkili hale getirmek için itiliyor. VR ve AR gelişmeleri aynı zamanda mobil video reklamcılığını etkileyerek daha fazla yaratıcılığa olanak tanır; reklam verenler, reklamları daha az müdahaleci ve çekici hale getirecek yerel, paylaşılabilir deneyimler oluşturmak için yeni gelişmeleri kullanabilirler.

 

Video Reklam Uzunlukları Eşit Değil

 

Son yıllarda, reklam verenler ve reklam platformları daha kısa videolara vurgu yapmışlardır; izleyici kopmalarını önlemek için altı saniyelik tampon reklamlar içeren en iyi örnek YouTube'dur. Bununla birlikte, orijinal kısa video platformu Vine, dijital üreticisiyle buluştuktan sonra, sektör, çeşitli video reklamların uzunluğunun etkinliğini yeniden değerlendirdi.

 

Birçoğumuz, video reklamların Facebook'ta daha iyi performans gösterdiğini, çünkü daha kısa reklamlar yayınladığını varsayıyoruz, ancak durum tamamen tersi. Facebook'ta 30-60 saniye aralığındaki video reklamlar aslında en yüksek tamamlanma oranlarına sahip. Peki bu ne anlama geliyor? Tüm platformlar birbirinin aynısı değil, her biri özgün platformlar. Bundan dolayı her platformda, farklı video reklam uzunluklarını tercih eden birbirinden farklı kitleler olma ihtimali oldukça yüksek.

Yorumlar

İlk yorum yapan sen ol