Popüler Aramalar:

2017 Yılının En iyi 19 İş Dünyası Mobil Uygulaması

Şirketinizin mobil işlevselliğini gözden geçirmek istiyorsanız bu 19 uygulamaya bir göz atın.

Şirketiniz yalnızca kullandığınız yazılım kadar iyidir. Maalesef seçim süreci oldukça zor olabilir çünkü seçmek için çok fazla uygulama mevcuttur. Bu, özellikle masaüstü yazılımına bağlı olan mobil uygulamaları seçmek için geçerlidir. Ne yazık ki, bu acil ihtiyacı görmezden gelemezsiniz. İşiniz sadece hafta içi günlerinde 9-5 arası masaüstünde, ofiste devam etmez. İşletmeniz 7/24 açıktır ve bu şekilde muamele görmesi gereklidir. Mobil uygulamalar bu zihniyetle çalışmanızı sağlar.

Neyse ki, işletmeniz için doğru mobil uygulamaları seçmenize yardımcı olması için bu listeyi derledik. Bu liste, insan kaynakları (İK) 'dan veri yönetimine, iletişime kadar her şeyi kapsıyor. Bu liste hiçbir şekilde tamamlanamaz çünkü her gün kullanabileceğiniz yeni mobil uygulamalar piyasaya sürülüyor. Bununla birlikte, burada test ettiğimiz en iyi uygulamaları yazdık.

 

1-) NetSuite OneWorld 

NetSuite OneWorld büyük ve küçük işletmelere, tamamen ölçeklenebilir bir kurumsal kaynak planlama (ERP) sistemi sağlar. Bu mobil uygulama ile gider raporlarını, satın alma siparişlerini, gösterge raporlarını ve güvenlik kayıtlarını yönetebilirsiniz. Masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızdan uzaktayken işletmenizi yönetmenize yardımcı olabilir.

@@56@@

2-) Acumatica 

Acumatica piyasadaki en iyi muhasebe muhasebe yazılımıdır. Tarayıcı tabanlı bir uygulama olduğundan muhasebe verilerinize internet bağlantısı olan herhangi bir cihazdan erişebilir veya iOS ve Android uygulamalarını indirebilirsiniz. Uygulamalardan zaman kartı girebilir, harcama raporları çalıştırabilir, satın alma siparişlerini girebilir ve daha birçok özelliğe sahip olabilirsiniz.

@@72@@

3-) Expensify 

Bir mobil cihaz için en iyi gider raporu yazılımını arıyorsanız, ExpensifyFree tam da size göre bir uygulamadır. Expensify IOS ve Androids uygulamaları ile OCR SmartScan  sayesinde makbuzları kolaylıkla yüklemenizi sağlar. Expensify, taranan verilerin doğru biçimde işlenmesi için en iyi uygulamadır, bu da çalışanlara ve yöneticilere zaman kazandırır.

@@121@@

4-) ClickMeeting

Herkes kendi telefonlarından bir video konferansı oluşturabilir ancak ClickMeeting‘in sağladığı gelişmiş işlevselliği size sağlayabilecek olan çok az servis mevcuttur. ClickMeeting Android, Apple ve BlackBerry uygulamaları, toplantıları düzenlemenize, ses ve video akışı yapmanıza, ekranınızı paylaşmanıza ve etkinliklerinizi kaydettirmenize olanak tanır.

@@372@@

5-) Citrix ShareFile Business

En güvenlikli dosya aktarım hizmetleri sadece büyük dosyaları masaüstünden masaüstüne göndermek için tasarlanmamıştır. Citrix ShareFile Business ile Android, BlackBerry, iOS ve Windows mobil cihazlardan paylaşabilirsiniz. Sistem yöneticileri için, gerektiğinde cihazları anında devre dışı bırakmasını ve silmesini sağlayan mükemmel bir cihaz yönetimi işlevi sunar.

@@373@@

6-) SurveyMonkey 

Müşterilerinizin veya çalışanlarınızın nabzını tutmak, en büyük kuruluşlar için bile çok önemli olabilir. Best Online Survey Tools, mobil cihazınızdan anketler oluşturmanıza ve bu anketlere katılmanıza izin verir. SurveyMonkey, anketleri doğrudan iOS ve Android cihazlarınızdan oluşturup gönderebilir ve analiz etmenizi sağlar.

@@45@@

7-) HappyFox 

Müşterileriniz yalnızca mesai saatlerinde alışveriş yapmazlar. Sonuç olarak, müşteri hizmetleri temsilcilerinin her zaman çağrılara cevap vermesi zorunludur. En iyi yardım masası yazılımı, siz masaüstünüzden uzaktayken, temsilcilerinizin aramaları cevaplamasına, müşteriye özel bilgileri aramasına ve biletlerini çözmesine olanak tanıyan mobil uygulamalar içerir. Özellikle HappyFox keskin, temiz ve uyarlanabilir bir mobil arayüz sunar.

@@374@@

8-) Zoho Docs Standard 

Doküman yönetimi hizmetleri, masaüstündeki gibi iOS ve Android cihazlarından da dosya oluşturmanıza, paylaşmanıza ve göndermenize olanak tanır. Ayrıca dokümanlar üzerinde birlikte çalışabilir ve kimlerin erişebildiğini ayarlayabilirsiniz. Zoho Docs ile paylaşılan klasörler oluşturabilir, çevrimdışı durumdayken belgelere erişebilir ve dışarıdan kullanıcıları birlikte çalışmaya davet edebilirsiniz.

@@375@@

9-) MailChimp 

MailChimp gibi uygulamalar, bir mobil cihazdan kampanya oluşturmanızı sağlarlar. Sadece bir kaç tıklama ile masaüstünüzden yarattığınız aynı kampanyayı mobil cihazınızda oluşturabilirsiniz. Mobil cihazınızdan kampanyanın ilerlemesini izleyebilir, abone profillerini düzenleyebilir ve çok değişkenli raporları çalıştırabilirsiniz.

@@112@@

10-) Salesforce Sales Cloud Professional 

En iyi CRM yazılımı, işletme operasyonlarını iyileştirmek için kullanılabilecek müşteri ve satış verilerine erişmenizi sağlayandır. Bu verilere erişmek için masaüstlerine ve dizüstü bilgisayarlara bağlı kalmak, Salesforce gibi öne çıkan mobil uygulamaları kullanan rakiplerinizin gerisinde bırakabilir. CRM kralı Salesforce, mobil cihazlarda bile piyasadaki en kapsamlı ve esnek platformu sunar.

@@49@@

11-) Zoho CRM 

Zoho CRM size Salesforce’un sunduğu fonksiyonları benzer bir seviyede sunar ve diğer tüm Zoho yazılımlarıyla da oldukça uyumlu bir şekilde çalışır. Eğer e-mail, dosya yönetimi ve E-posta pazarlama müşterisi  ile bağlantılı bir CRM sistemi istiyorsanız tercihinizi Zoho’dan yana kullanın. 

@@94@@

12-) Sprout Social

Sağlam bir sosyal medya stratejisi ile işinizin arası ne kadar iyi? En iyi sosyal medya yönetimi ve analiz araçlarına herhangi bir işlevsellikten ödün vermeden mobil cihazınızdan da erişebilirsiniz. Sprout Social, müşteri meşguliyeti için ideal anları ve tümüyle doğru olduğunu gösteren verileri iOS ve Android uygulamaları sunmaktadır.

@@306@@

13-) HootSuite 

IOS ve Android'de bulunan HootSuite, güzel bir şekilde tasarlanmış bir merkezde eksiksiz bir sosyal medya yönetimi ve analiz araçları seti sunar. Bununla birlikte, kapsamlı izleme, Etki sahibi kimlik ve yayın araçlarına sahip olursunuz. 

@@159@@

14-) BambooHR 

Bir şirketin insan kaynakları ağını yönetmek, tam zamanlı bir iştir. En iyi İK yazılım ve yönetim sistemleri, mobil bir cihazdan başvuru takibi yapmanıza, destek hizmetlerini ve performans incelemelerini yönetmenizi sağlar. BambuHR tüm bu özellikleri ve daha fazlasını sunar.

@@80@@

15-) Fairsail HRMS 

Fairsail HRMS, çok uluslu faaliyetlere sahip şirketlere hizmet edecek biçimde yapılandırılabilir bir araçtır. Başvuru sahibi izleme ve fayda yönetimi sunmaktadır. Üçüncü taraf bordro ve diğer dış satıcılarla bütünleşir. Bu özelliklerin çoğuna doğrudan mobil uygulamanızdan erişebilirsiniz.

 

16-) Deputy

Eksiksiz bir insan kaynakları paketinin kapsamlı özelliklerine ihtiyacınız yok,  sadece mesaileri programlayabilecek bir uygulama istiyorsanız, pazardaki en iyi İK çalışan planlaması ve mesai planlama sistemi olan Deputy ‘yi deneyin. Deputy’nin iOS'u ve Android uygulamaları ile grup duyuruları yapabilir, QuickBooks ve ADP ile entegre edebilirsiniz ve tabii ki, her zaman tam sayıda personel bulundurduğunuzdan emin olabilirsiniz.

 

17-) SuccessFactors Perform and Reward 

Benzer şekilde, özellikle performans yönetimine odaklanan bir İK seti istiyorsanız, SuccessFactors mobil kullanıcılar için ideal bir platformdur. Uygulama aracılığıyla, iOS veya Android işletim sistemini kullanan cihazlardan geri bildirim planlayabilir, hakediş ile ilgili performansı hesaplayabilir ve özel raporlar üretebilirsiniz.

@@129@@

18-) Zoho Recruit 

Şirketinizde yeni pozisyonlar için en iyi adayları kaçırmak istemezsiniz. En iyi başvuru takip sistemleri, iOS ve Android uygulamalarından yeni iş ilanları oluşturmanıza, aday aramanıza, adaylarla ve iş arkadaşlarınızla iletişim kurmanıza ve işe alım ekibiyle beraber çalışmanıza olanak tanır. Mobil kullanıcılar için en iyi başvuru takip aracı için Zoho Recruit’e göz atın.

@@109@@

19-) Zenefits 

İyi bir fayda yönetimi uygulaması, İK ekibinize ve çalışanlarınıza fayda verilerini araştırma, kaydetme ve güncelleme olanağı vermelidir. IOS ve Android'de Zenefits ile, geleneksel fayda verilerinin bir grubuna erişmenin yanı sıra fesih yönetimi, stok seçenekleri modülleri ve uyumluluk bilgilerine erişebileceksiniz.

@@358@@

Yorumlar

İlk yorum yapan sen ol

Benzer Makaleler

Proje Yönetim Sistemleri

İş Yapmanızı Kolaylaştıracak 10 Ücretsiz Araç

Muhasebe Programları

Blockchain ve Muhasebeciliğin Geleceği

ERP Programları

Bulut ERP'nin İşletmeniz İçin Doğru Olup Olmadığını Öğrenmek İçin 5 Madde