Popüler Aramalar:

Girişimler İçin 9 Kodsuz Araç - 2021

Site oluşturmadan iş akışı otomasyonu oluşturma ve uygulama geliştirmeye kadar tüm süreçlerde kodsuz araçlar başlangıçta girişimcilere yardımcı olabilmektedir. Sizlere girişiminizde işlerinizi kolaylaştırıp size yardımcı olabilecek 9 kodsuz aracı listeledik.

 

1-Webflow

Webflow kullanıcılarına diledikleri internet sitesini kod bilgisi ve girişi olmadan oluşturma fırsatını sunar. Bu siteler SaaS internet sitelerinden eTicaret mağazalarına kadar uzanabilmektedir. Başlangıcınız için çeşitli taslaklarıyla ve kullanımı kolay sürükle-bırak tarzı kullanıcı arayüzüyle kafanızda oluşturduğunuz internet sitesini gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Taslaklarla başlama ve sıfırdan başlama gibi seçenekleriyle Webflow sizlere tam özelleştirme sunar ve site oluşumu sizlere bırakır. Görsel kodlama ve geliştirmesi ile herkese hayallerindeki şeyleri çalışan, faal ürünlere dönüştürebilme olanağı tanır. Bilindiği üzere birçok girişim, bir internet sitesine ayıracak geniş bir bütçeye sahip değildir. Webflow size makul bir fiyat sunmakta ve çok paralar vermeden yüksek kaliteli bir internet sitesi oluşturmanıza imkan sunuyor.

 

2-Scapic

İnternet üzerinden alışveriş yapmak insanlara makul gelmektedir fakat ürünü gerçek olarak görmemenin de sınırları vardır. Bir eTicaret sitesinden ürünlere bakarken insanlar elde edebileceği tüm detaylara erişmek ister. Bu durumda ürünlerin fotoğrafları önemli bir hal alıyor ama her zaman bu fotoğraflar ürünün gerçek halini temsil edemeyebiliyor. Artırılmış gerçeklik bu durumda devreye giriyor. Scapic, kod gerektirmeden artırılmış gerçekliğin gücünü çevrimiçi mağazaya aktarmaktadır. Bu sayede insanlar ürünlerin 360 derece görünümüne erişebilirler. Böylece siz de insanlara ürününüzle alakalı daha doğru ve iyi bir sunum yapabileceksiniz. Böylesine etkileyici bir artırılmış gerçeklik özelliğiyle girişiminiz rekabette öne çıkabilir, fark yaratabilir. Scapic, tasarımınıza böylesine ilgi çekici bir teknolojiyi eklemenize kolaylık sağlar.

 

3-Mailchimp

Bir girişim yapmak, aynı zamanda bir kitle oluşturmak ve onu anlamak demektir. Mailchimp, müşteri bilgilerini toplamada gereken her şeyi bünyesinde barındıran, onların kim olduklarını analiz edebilen ve onlarla etkileşime geçebilen bir platformdur. Mailchimp’in hepsi bir arada özelliği sayesinde anketleri yönetebilir, sosyal medya kampanyaları oluşturabilir ve müşteri veritabanlarını gruplandırabilir ve yönetebilirsiniz. Tüm bunları aynı zamanda Mailchimp kodsuz entegrasyon ile sunmaktadır. Yeni başlayan girişimler için müşteri ilişkileri çok önemlidir ve bu süreçleri Mailchimp’in internet uygulaması sayesinde hızlı ve verimli şekilde yönetebilirsiniz.

@@112@@

4-Parabola

Verileri otomasyonlara entegre etmek ve uygulamaları birbirine bağlamak oldukça zorlu işlemlerdir. Parabola tüm bu zorlu işlemleri kolaylıkla yönetmenize yardımcı olur. API, dış veritabanı veya eTicaretin karmaşıklıkları gibi veri bazlı görevleri Parabola, görsel destekli kullanıcı deneyimi ile otomatik hale getirir ve bağlar. Parabola’nın sürükle-bırak araçları ile süreçlerinizi otomatik hale getirebilir veya bir iş akışı oluşturabilirsiniz. Veriniz Parabola’nın desteklediği diğer platformlarda olsa bile Parabola, işletmeniz için oldukça etkili bir veri yönetim aracıdır.

 

5-Voiceflow

Birkaç yıl öncesine kadar ses ile aktive edilebilen teknolojilerin nerelere gelebileceğini hayal etmek bile zordu. Siri ve Alexa eskiden pek tanınmazdı ama artık herkesin tanıdığı bir hal aldılar ve insanların önemli önemsiz her konuda yardımcıları oldular. Bu sesli uygulamalar yalnızca kod bilen insanlara sınırlanmamalıdır. Voiceflow, Alexa araçları ve Google eylemleri için sesli uygulamaları geliştirmeyi hiç kod bilmeyen insanlara da mümkün kılan bir programdır. Bir ses uygulaması oluşturmak, hızlı uygulama gelişimi için gereken sürükle-bırak mantığını barındırır. Bu tüm karmaşıklığı ortadan kaldırıp kolaylık sunan görsel bir arayüzdür. Eğer siz de Google ve Alexa için bir uygulama oluşturmak isteyen biriyseniz, kodsuz bir araç olan Voiceflow bunu yapmanıza yardımcı olur.

 

6-Bubble

Kodsuz işlemler aynı zamanda yazılım geliştirmedeki engelleri de ortadan kaldırır. Bubble kendi uygulamanızı hiçbir programlama dili bilmeden oluşturmanızı sağlar. Bubble yenilikçi uygulama geliştiricilere tam çalışır bir ürün oluşturmaları için gereken birçok görsel aracı sunar. Fonksiyonel özelleştirme için birçok seçeneği bünyesinde barındırmak Bubble’ı yazılım geliştirme ve uygulama oluşturma için etkili bir araç haline getirir. Bubble tasarlama geliştirme gibi fikirleri olan herkese fırsat tanır. Kodsuz çalışması, yetenekleri ve bilgilerine bakmaksızın herkese hayallerini gerçekleştirmelerini mümkün kılar.

 

7-Makerpad

Kod gerektirmeden neler yapılabildiğini az çok biliyor olabilirsiniz ama daha fazlasını da öğrenmek isteyebilirsiniz. Belki bir şeyler oluşturmak istiyorsunuzdur ama size bu konuda yardımcı olabilecek bir şeyin olduğundan haberdar olamayabilirsiniz. Makerpad bu konuda öğretici araçlara, vaka çalışmalarına, yeni uygulamalara ve diğer kaynaklara size yardımcı olabilmek adına sahiptir. Tüm bu kaynakların yanında Makerpad kullanıcılarına kod gerektirmeyen girişimler ile alakalı eğitim ve desteği ücretli hizmetler olarak sunmaktadır. Kodsuz birçok içeriği bir yerde arıyorsanız, Makerpad tam ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan araçtır.

 

8-Airtable

Bir hesap tablosunun tüm işlevlerine sahip olsaydınız ve bunu tek bir formül girmeden karmaşık veritabanlarının veri işleme güçleriyle birleştirseydiniz nasıl olurdu? İşte bunu cevabı Airtable’da saklı. Airtable hesap tablolarını ve veritabanlarını tek bir program üzerinde toplar. Çok yönlü ve özelleştirilebilir ürünler sunarak diğer uygulamalardan bu konuda fark yaratır. Proje evraklarının bir takvimini organize etmek, bir müşteri listesi oluşturmak veya herhangi bir bilgi türünü yönetmek durumundaysanız Airtable bunu kolaylıkla yapabilmenize olanak tanır. Özelleştirilmiş tablolar oluşturabilen modüler sistemleri, girişiminiz için ihtiyacınız olan şeyleri paylaşma konusunda da size imkanlar sunar.

 

9-Coda

Coda iş akışınıza düzen ve birlik getirmek isteyen bir araçtır. Bağlantısız hesap tablosu, uygulama ve veritabanı ağı yerine Coda, tüm bunları teki bir merkezi noktada toplar: bir Coda belgesi. Belgeler Koda Paketleri üzerinden bağlanabilir. Slack, Google Takvim, Jira gibi diğer platformlarla sorunsuzca bağlayabilirsiniz. Kendi Coda belgenizi oluşturmak için bir inşa blok sisteminin yanı sıra Coda, girişim başlangıcının karmaşıklığını kolaylıkla ele alıp grup üyelerinizle iletişime geçip onları yönetebilmenize olanak sağlar

Yorumlar

İlk yorum yapan sen ol

Benzer Makaleler

Robotik Süreç Otomasyonu

RPA Nedir? Özellikleri ve Avantajları Nelerdir?

Randevu Takip ve Planlama Programları

Randevu Takip ve Planlama Programı Nedir? 5 Ana Özellik

Müşteri Hizmetleri Yazılımları

Müşteri Hizmetleri Yazılımı Kullanmak İçin 10 Neden